Nike Air Tr. V. Cruz Light Bone

Talk politics, religion, and other heated such-and-such in here.

Moderators: Zombie Dave McCaig, Reber, Laura, Dean Welsh, Scott Johnson

Nike Air Tr. V. Cruz Light Bone

Postby a2oqn38l » Sat Aug 24, 2019 12:15 am

Image


Vi har inte sett en ny färgväg av Nike Skor Ny Modell signatur sneaker, Nike Air Trainer Cruz, på ganska lång tid men de tidigare Giants WR och Nike har något upp ärmarna till påsk. Den premium livsstilssneakeren får en lämplig pastellmakeup, byggd på en stämd, rosa färg "Orange Quartz" övre kompensation endast av den vita mellansulan under.


Nike Skor Guld signatur livsstilstränare är tillbaka i höst med den rena och stilrena nya "Light Bone" colorwayen för Air Trainer Cruz. Den premiumsignaturmodellen från Cruz som blandar retro tränarstil med en lyxig överdel kommer i en av dess mest imponerande utseende ännu, med en tonal off-white mockarkonstruktion med vävd paneler som omsluter hälen. Den enda variationen som du hittar från Light Bone-nyansen på hela skon är spetsspetsarna, som kommer i en nyans av blått som verkar hänvisa till Cruzs New York Giants-trupp.


Den sista utgåvan av Nike Skor Dam Blå var en rörande hyllning till Victor Cruz 's sena far Mike, men nästa colorway hedrar laget som gav stjärnan bred mottagare en plats att ringa hem i NFL, New York Giants. Kommer i en helt övergripande kungblå nyans, tar denna version en mer lyxig inställning med mocka accenter, liksom en helt ny vävd detalj på sidan och hälen. Hans slagord "Dance to Greatness" finns fortfarande på kardborrbandet med röda bokstäver för att fullborda Giants-hyllningen.


Den älskade Giants-spelarens tidigare utgåvor av Nike Air Tr. V. Cruz Light Bone har tagits emot mycket väl och hans senaste colorway är säkerligen också en stor säljare. Den här gången hedrar Nike Air Trainer Cruz Cruz 's avlägsna pappa Mike och det är den typ av colorway som alla föräldrar skulle vara stolta över. Den övre får en majoritet svart byggnad som ger de accentuerande träffarna av infrarött och grått en mark att verkligen dyka upp. Orden "In Memory of Mike" är fastade i kardborrbandet på mittfotsremmen och en klar yttersula drar upp bak.


https://www.modellerskor.com/
a2oqn38l
Fresh Meat
 
Posts: 3
Joined: Fri Aug 23, 2019 11:59 pm

Return to Controversial Whatnot

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron